Grundlovsdag – en herlig festdag

Hvert år fejrer vi indførslen af den danske grundlov. Rundt omkring i landet sidder borgere på åbne pladser denne dag, og knytter bånd under åben himmel imellem engagerende politiske taler, dejligt solskin og fornøjede fuglefløjt. De fleste danskere forbinder også indførslen af grundloven med demokrati – og derfor virker fællesskabsfølelsen ekstra stærk den 5. juni, hvor politikere i nord, syd øst og vest holder taler om folkestyret samt aktuelle, politiske problematikker.

Sådan får du det bedste ud af Grundlovsdag

Er du politisk engageret, vil du nok fejre grundlovsdagen ude i blandt ligesindede. I så fald kan du forberede dig endnu bedre til din næste grundlovsfejring. Du tænker måske, at du har nok i de politiske taler og din ene bajer, som du køber på dagen – meen, du kan sagtens presse citronen, og sætte prikken over i’et på den dejlige sommerdag, uden de store forberedelser. Tænker du blot en lille smule forud, kan du vinde en masse points hjem fra dine venner på dagen. Pak en taske med lækre drikkevarer og snacks, og del dem med din omgangskreds i samme omfang som du vil dele picnic-tæppe og dine politiske overbevisninger.

Har du en grund til at fejre?

Det er skønt at kunne fejre mærkedage som Grundlovsdag – men det er lige så skønt at fejre hinanden. At fejre er det samme som at gøre noget ekstra ud af noget. Derfor er det normalt at bruge lidt ekstra tid og ressourcer på den glædelige begivenhed, som du nu engang har valgt at fokusere på.

Uanset hvad anledningen til din kommende fest er, kan du altid gøre noget ekstraordinært ud af dagen. Står du og skal til en glædelig begivenhed, som eksempelvis en rund fødselsdag? Så vis fødselaren at du er betænksom, og giv vedkommende en betydningsfuld gave, der virkeligt afspejler jeres særlige relation.

Få hjælp til at fejre livets smukke begivenheder

Det kan selvfølgelig også være, at du er så heldig at være blevet inviteret til et bryllup. At fejre forelskede og nygifte par, kommer dog som oftest med en dertilhørende regning. Du kan altid søge om finansiel hjælp, hvis du står og mangler det, som skiller den almindelige hverdag fra den gode festdag.  Med et lån igennem simbo, kan du hurtigt få mulighed for at kunne pakke noget lækkert ind til brudeparret. Selvfølgelig i lige så høj grad, som du ville kunne købe forfriskninger til fødselsdagen eller picnic-kurven til festen d. 5. juni, som du fejrer sammen med dine politiske kammerater.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *