Hvad skal du opleve på Grundlovsdag

Grundlovsdag er ikke den mest ideelle for, at tage på eventyr – med mindre du ønsker og bruge en fri dag på det.

Nogen har fri Grundlovsdag, andre har en halv fridag og andre slet ikke fri. Men er du en af de heldige der har fri, kommer der her nogle gode ting du kan bruge dagen på

Politiske taler

5. juni er kendt for de politiske taler og folkelige fester i offentlige parker. Så det er en oplagt mulighed for, at gå ud og nyde den danske sommer med venner eller kollegær, og møde ligesindede.

Vær opmærksom på, er du meget politisk aktiv, bør du nok vælge og gå til den rette tale, med en politisk leder, som du føler, at du kan støtte op omkring.

Er du ikke så politisk engageret er denne dag måske bedre stillet med, at blive brut på andre oplvelser.

Oplevelser for ganen

vinsmagningDet kan også være, at du vil ud og forkæle dig selv lidt nu, hvor du endelig har en ekstra fridag, at gøre brug af.

Det kan være du vil have en smagsoplevelse af de gode, og prøve en gourmet menu, eller en rundvisning på et bryggeri. Det kan også være du bare vil prøve og udvide dine smagsløg og smage noget forskelligt vin, eller tage til en whiskysmagning og blive lidt klogere på den folkekære drik.

Slap af du har fri…

“Slap nu af du har fri, og syng en glad melodi…”, som den kendte feriesang lyder. Og det er helt klart en ting man ikke skal forglemme. Grundlovsdag kan falde hele ugen, så hvorfor ikke bruge dagen til, at få ladet dine batterier op.

Så hvad end du er til afslapning i solen, eller Netflix på sofæn – så sørg for du er frisk og veludhvilet, inden du skal tilbage på arbejde igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *