Kom i form på en helligdag

Mange sidder alti dog tænker over, hvad man kan bruge sine ekstra helligdage på. Især dem midt på ugen, der ikke giver en lang weekend eller noget, kan være svære og finde noget brugbart og bruge tiden på.

Men og komme i form kan man altid komme. Så brug den ekstra dag på og udfordre dig selv med en ny fitnessklasse eller en ny sportsgren du gerne vil have prøvet.

Det kan også være du gerne vil bruge dine fridage med din bedre halvdel, men det betyder ikke, I ikke kan tage en motionstime sammen eller, at du ikke kan bruge en time om morgenen på træning og så hygge resten af dagen derefter.

Træn i naturen

kom i form på ferienDen 5. Juni er altid Grundlovsdag, og det betyder oftest godt vejr, hvorfor vi helt klart anbefaler dig og rykke din motion udendørs. Så hvad end det er en løbetur i skoven eller en workout på stranden, så anbefaler vi helt og gøre dette til en del af dine helligdags rutiner.

Det bliver også mere og mere populært i større byer og lave udendørs træningsbaner eller områder.

Prøv nogle motionsformer du ikke har prøvet før

Du kan også bruge Grundlovsdag til og prøve nogle helt nye fitnessklasser ellers sportsgrene af på, og gøre din helligdag ekstra speciel, og få sat flueben ved den sportsgren – og hvem ved, måske er det den perfekte sportsgren du lige har prøvet og du vil starte med det regulært.

Ha’ det rette outfit klart

Motion og sport handler også om det rette tøj og udstyr. Så du bør altid lede af noget af det bedste, som samtidig ser godt ud på dig – ingen siger, fordi man er i sportstøj man ikke kan se godt ud.

Det er også blevet normen, at sportstøj er ekstra højt betalt, hvorfor vi anbefaler og kigge efter brands som JDSports. JDSports har ofte rabatkoder og gode tilbud, samt udsalg kørende, hvorfor du kan finde dette brands ekstra billigt.

Held og lykke med din Grundlovsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *