Kom ud i naturen med din hund

De fleste hundeejere kan nok blive enige om, at de ofte ikke har helt så meget tid i hverdagen til deres kære hunde, som de gerne ville. Men når weekenden melder sin ankomst, eller at mærkedage såsom Grundlovsdag betyder at du har en hel eller halv fridag, så bliver der også ekstra tid til hunden.

Tag hunden med i naturen på din fridag. På den måde glæder du ikke blot din firbenede ven, men du lader også egne batterier og får stresset af.

Kan din hund lide vandkanten?

vandpjasken med din hundNår foråret melder sin ankomst, bliver det for alvorlig en fryd at opholde sig udenfor og I naturen. De lunere temperaturer og de længere dage gør det muligt at være ude I flere timer og for eksempel nyde dagen ved vandet.

Der er intet så afslappende som en god stund ved kysten, og har man en hund, der elsker at bade eller gå rundt I vandkanten, så er det bare om at få pakket et af ens hundebure og komme afsted.

Ved vandet er hunden underholdt I flere timer, og man kan derfor også selv få slappet af. Kysten er således det perfekte sted for en fridag både for dig selv, din familie og jeres trofaste, firbenede ven.

Også skoven har masser af byde på

Har man en hund, som ikke altid er helt vild med vand og bølger, så skal man I stedet vælge en destination indeni landet. Her kan skoven være et godt bud, da der også her er plads til fri leg og løb.

Man vil som ofte kunne finde en skov I nærheden af ens hjem, så transporten ikke behøver at betyde det store.

I skoven kan man ofte slippe sin hund løs, så den frit kan lege og få løbet sin energi af. Har man selv lidt overskud på kontoen, så kan man passende finde en pind man kan kaste lidt med eller tage en bold med hjemmefra.

I skoven er der en helt unik ro og balance, som man selv uden tvivl vil elske og værdsætte, men også en ro og trivsel, som hunden unægteligt vil synes om og elske at være I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *